PORTADES

Pública

Bona tarda a tots!

Us mostro les meves propostes per la revista Egeria.

Aquesta revista va dirigida a un tipus de públic interessat a fer viatges o a informar-se culturalment sobre un lloc triat. La revista sempre estarà més enfocada a un lloc en concret, per aquest motiu he volgut centrar molt les portades i contraportades a aquest lloc triat.

L’idioma utilitzat és l’anglès, ja que el logo ja introduïa la paraula magazine, per tant he volgut seguir amb aquest factor.

Egeria vol donar molta potència a les imatges seleccionades per donar una potència visual.

CARACTERÍSTIQUES

  • ImatgesEn ser una revista de viatges i espais, he volgut potenciar molt les fotografies dels espais perquè hi hagi un impacte visual. Les portades i les contraportades sempre tindran un color predominant que marcarà sempre el lloc. Això fa que sigui una composició homogènia i potent.
  • TipografiaEl logo és el determinat. He volgut utilitzar dues tipografies contrastades. En ser el títol una bold, el text informatiu volia que fos més fi i per tant fos el protagonista secundari. La tipografia és la Gotham, i en els subtítols és la Gotham Book, i als textos informatius la Gotham Black per innovar i no seguir sempre el mateix patró del text important en negreta.
    El número i el preu de la revista he utilitzat la tipografia Mosk.
  • ComposicióL’element principal de la revista és la imatge i el títol. Sempre hi haurà el marge blanc determinat. L’ordre dels elements serà sempre el títol, la imatge més centrada i a la part inferior hi haurà situat el text informatiu. En el llom de la revista inicialment apareix el número de la revista i el mes de publicació, al centre el logo d’Egeria i finalment l’espai triat.
  • Color

El color sempre dependrà del lloc escollit i s’adaptarà totalment a les games cromàtiques, creant així una combinació general de color.
Els colors base serien el negre i el blanc, a l’hora de no tenir en compte l’espai de les portades i contraportades.

Preu de la revista: 4,95 €.

Díptic: Article addicional.